Wij zijn bij tante Koosje opzoek naar een assistent bedrijfsleider (fulltime) om ons team compleet te maken.  

Dit houdt de functie in: Optimaal inzicht hebben, het zelfstandig draaien van het operationele restaurant en het ondersteunen van de bedrijfsleider in al zijn taken is de kern van deze functie. Daaraan gekoppeld is het aansturen van het personeel, het maken van planningen en plaatsen van bestellingen, draag je mede de eindverantwoordelijkheid voor alle producten, en open en sluit je restaurant zelfstandig met alle bijbehorende verantwoordelijkheden.  

Je vormt samen met de chefkok, sous-chef en bedrijfsleider de draaiende motor en kern van het restaurant. Er zijn korte lijntjes en er is nauw contact over het verloop van zaken. Samen komen jullie tot nieuwe inzichten, verbeteringen, ben je dagelijks bezig met de optimale inzet van je team, ben je bezig met vraag en aanbod, conceptoptimalisering en het zo efficiënt mogelijk omgaan en inzetten van alle zaken binnen het bedrijf. Daarnaast ben je dagelijks verantwoordelijk voor de uitwerking hier van op de vloer en zul je als gastheer/gastvrouw voorbeeld zijn voor je collega’s.

Wij bieden jou een duidelijk uitgevoerd concept, een warme ”familie” om mee te werken van geschoolde en ervaren collega’s, ruimte voor ideeën, de kans mee te groeien met het bedrijf en een relaxte werksfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail naar info@tantekoosje.nl of bel 024-3222750

Solliciteren

Solliciteer op deze functie via nina@tantekoosje.nl of gebruik het sollicitatieformulier

    Upload een CV