25 & 26 december vieren we samen Kerst. Reserveren kan telefonisch via 024-3222750
Kom ook genieten van de fijne kerstsfeer bij tante Koosje.
Een heerlijk diner met familie, vrienden of gezellig met z’n twee.
Kerstmenu 25 -26 december
Aperitief
Oesters, ponzu, citroen, tabasco
per stuk 4 – half dozijn 21 – dozijn 41
Menu Vlees & Vis
Voorgerecht
Gebakken coquilles, krokant pancetta spek, pompoen crème, peterselie olie, borage cress
(Voorgerechten worden geserveerd met brood en gezouten boter)
Tussengerecht
Krachtige ossenstaart bouillon, Madeira, tuinkers, bonbon van ossenstaart
Tussengerecht
Risotto van artisjokhart, bisquesaus, Black tiger garnalen, gestoofde artisjokharten en citroen
Hoofdgerecht
Hertenstriploin rosé gebraden, stoof van zwijn in Affligem dubbel, rode kool, stoofpeertjes en krachtige jus van laurier
Dessert
Dronken amandelcake, Jack Daniels siroop, vanille mascarpone, wilde bramen compote en Champagne sorbet
Of
Hemelse modder, esspresso, gedroogde banaancrunch, pure chocolade roomijs en gezouten karamel
Menu Vegetarisch
Voorgerecht
Aardappel scone, gepocheerd scharrelei, pousse de blette, bieslook creme fraiche, geroosterde pijnboompitten
(Voorgerechten worden geserveerd met brood en gezouten boter)
Tussengerecht
Romige soep van knolselderij en kastanjes met tuinkers en truffelschuim
Tussengerecht
Arancini’s gevuld met emmentaler, gesmoorde spinazie, saffraansaus en amandeltjes
Hoofdgerecht
‘’Coquille’’ van kingboleet, crème van peen, krokante zoete aardappel, zoetzuur van kingboleet, crunch van macadamia’s
Desserts
Dronken amandelcake, Jack Daniels siroop, vanille mascarpone, wilde bramen compote en Champagne sorbet
Of
Hemelse modder, esspresso, gedroogde banaancrunch, pure chocolade roomijs en gezouten karamel
Bijgerechten
Gepofte roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn, tijm en Fleur de sel 5
Stoofpeertjes 5
Vlees & Vis 4 gangen 48,5
Vlees & Vis 5 gangen 56,5
Vegetarisch 4 gangen 46,5
Vegetarisch 5 gangen 52,5