Kerstmenu 25 -26 december
Eerste en tweede Kerstdag geopend vanaf 16:00 uur voor het Kerstdiner. Reserveringen kunnen uitsluitend worden gemaakt per telefoon op 024-3222750
* Menu onder voorbehoud i.v.m. aanbod, wijzigingen zijn nog mogelijk.
Tante Koosje is gesloten van 27 december t/m 2 januari
Aperitief
Boeren breekbrood, gezouten roomboter, Hojiblanca olijfolie & fleur de sel 6
Oysri oesters, miso vinaigrette, citroen & tabasco
per stuk 4 – half dozijn 22,5 – dozijn 41
Menu Vlees & Vis
Voorgerecht
Tonijn tataki, papadum, wakame, mango, furikake, roasted pepper mayonnaise
Tussengerecht
Gevogeltebouillon van eend en hoender, bieslook creme fraiche en gekonfijte eend
Tussengerecht
Gebakken coquilles, pastinaak creme, gel van zwarte knoflook, basilicumolie en saladpea
Hoofdgerecht
Rose gebraden hertenrug met rode kool, gebakken appeltjes en krachtige jus de veaux van jeneverbessen
Desserts
Ferrero Rocher mousse, bonbon, pralineroomijs, gekaremeliseerde hazelnootcrunch en dulce de leche
Of
Vegan stoofpeertaartje, Champagne sorbet en een gestoofd peertje
Of
Kaasbordje van Kaasfort met abrikozenmarmelade, kletzenbrood en gerookte amandelen (meerprijs €3,50)
Menu Vegetarisch
Voorgerecht
Aardappel scone, bieslook creme fraiche, veldsla, zoet-zureradijs, gedroogde zwarte olijf, basilicumolie
Tussengerecht
Romige pompoensoep met pompoenpitolie, chilli en gerookte amandelcrunch
Tussengerecht
Klassieke risotto van grana padano, gebakken oesterzwam, dragon en gepocheerd scharreleitje
Hoofdgerecht
Gebrande prei, bietenhummus, pistachenootjes, salsa verde, gepofte kerstomaatjes en feta
Desserts
Ferrero Rocher mousse, bonbon, pralineroomijs, gekaremeliseerde hazelnootcrunch en dulce de leche
Of
Vegan stoofpeertaartje, Champagne sorbet en een gestoofd peertje
Of
Kaasbordje van Kaasfort met abrikozenmarmelade, kletzenbrood en gerookte amandelen (meerprijs €3,50)
Vegetarisch 4 gangen 49
Vegetarisch 5 gangen 55,5
Vlees & Vis 4 gangen 52,5
Vlees & Vis 5 gangen 59,5