Kerstmenu 25 -26 december

Eerste en tweede Kerstdag geopend vanaf 16:00 uur voor het Kerstdiner. Reserveringen kunnen uitsluitend worden gemaakt per telefoon op 024-3222750

* Menu onder voorbehoud i.v.m. aanbod, wijzigingen zijn nog mogelijk.
Tante Koosje is gesloten van 27 december t/m 2 januari

Aperitief

Boeren breekbrood, gezouten roomboter, Hojiblanca olijfolie & fleur de sel 6

Oysri oesters, miso vinaigrette, citroen & tabasco
per stuk 4 – half dozijn 22,5 – dozijn 41

Menu Vlees & Vis


Voorgerecht

Tonijn tataki, papadum, wakame, mango, furikake, roasted pepper mayonnaise

Tussengerecht

Gevogeltebouillon van eend en hoender, bieslook creme fraiche en gekonfijte eend

Tussengerecht

Gebakken coquilles, pastinaak creme, gel van zwarte knoflook, basilicumolie en saladpea

Hoofdgerecht

Rose gebraden hertenrug met rode kool, gebakken appeltjes en krachtige jus de veaux van jeneverbessen

Desserts

Ferrero Rocher mousse, bonbon, pralineroomijs, gekaremeliseerde hazelnootcrunch en dulce de leche

Of

Vegan stoofpeertaartje, Champagne sorbet en een gestoofd peertje

Of

Kaasbordje van Kaasfort met abrikozenmarmelade, kletzenbrood en gerookte amandelen (meerprijs €3,50)

Menu Vegetarisch


Voorgerecht

Aardappel scone, bieslook creme fraiche, veldsla, zoet-zureradijs, gedroogde zwarte olijf, basilicumolie

Tussengerecht

Romige pompoensoep met pompoenpitolie, chilli en gerookte amandelcrunch

Tussengerecht

Klassieke risotto van grana padano, gebakken oesterzwam, dragon en gepocheerd scharreleitje

Hoofdgerecht

Gebrande prei, bietenhummus, pistachenootjes, salsa verde, gepofte kerstomaatjes en feta

Desserts

Ferrero Rocher mousse, bonbon, pralineroomijs, gekaremeliseerde hazelnootcrunch en dulce de leche

Of

Vegan stoofpeertaartje, Champagne sorbet en een gestoofd peertje

Of

Kaasbordje van Kaasfort met abrikozenmarmelade, kletzenbrood en gerookte amandelen (meerprijs €3,50)

Vegetarisch 4 gangen 49
Vegetarisch 5 gangen 55,5

Vlees & Vis 4 gangen 52,5
Vlees & Vis 5 gangen 59,5

Reserveren kan telefonisch via 024-3222750