loading

Tante Koosje

Op een van de meest rustieke locaties in Nijmegen, aan de rand van Nijmegen-oost, in de richting van Berg en Dal, is sinds 2000 ons huiskamerrestaurant tante Koosje gevestigd. In het jaar 1873 is het gebouwd als opstapplaats en wachtlokaal voor de toenmalige paardentram die vanuit Nijmegen centrum in de richting van Beek liep. De horecahistorie van tante Koosje gaat dus ruim 130 jaar terug! En dit is te merken.

Direct reserveren

Voor ieder wat wils!
Een romantisch diner voor twee in de serre met haar kleurrijke tegelvloer of met de hele familie aan de houten stamtafel in het midden van het restaurant.
In de zomer is het heerlijk toeven op het ruime terras met een lekkere rosé en ‘s winters gezellig binnen waar op de muren talrijke ouderwetse schoteltjes zijn gedrukt die de huiselijkheid bij tante Koosje nog eens extra benadrukken.

Tante Koosje is dagelijks vanaf 17:00 uur geopend voor het diner en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur voor de lunch. Reserveren is gewenst en kan telefonisch of hier op de website. Heeft u speciale wensen of wilt u iets organiseren (ook buiten openingstijden) neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Top

Vindt u Tante Koosje ook leuk?

Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en ontvang een paar keer per jaar heerlijke (persoonlijke) acties.

U bent succesvol aangemeld