Als de horeca na de lockdown weer open mag zijn wij per 01-05 opzoek naar een Zelfstandig werkend kok voor 32 uur per week als aanvulling van het huidige keukenteam. Minimaal 3 jaar horeca-ervaring is vereist en heb je een koksopleiding afgerond of andere horeca diploma’s dan is dat een groot pluspunt!

Wij zijn een gezellig huiskamer restaurant en werken met dag verse producten, wisselen om de twee maanden van kaart en zijn druk bezocht.

Wat verwachten wij van jou? Het zelfstandig opvolgen van recepturen en haccp normen is geen probleem voor jou. Het moeiteloos draaien van de dagelijkse gang van zaken in de keuken en het hanteren van de kwaliteitsnormen is een pré. Je kan schoon, overzichtelijk en gestructureerd te werk gaan. Je kan goed plannen en schakelen van versnelling. Je bent gezellig, houdt van lekker eten en drinken en vind je het werken in weekenden geen probleem?

Kenmerken

  • Contractduur 12 maanden
  • Verwachte startdatum: 1-5-2021
  • Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd
  • Salaris: €1.751,00 – €1.951,00 per maand

Ervaring

  • horeca: 3 jaar (Aanbevolen)

Licentie en/of certificaat:

  • Sociale Hygiëne (Aanbevolen)
  • HACCP (Aanbevolen)

Taken

  • Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor
  • Volg vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie
  • Gebruik de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier
  • Hou de keuken netjes waar hygiëne voorop staat
  • Help met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur
  • Vul items bij tijdens je shift
  • Je houdt je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie

Aanvullende taken

  • Menu planning
  • Bijhouden van voedsel temperatuur

Thuiswerken

  • Nee

Solliciteren

Solliciteer op deze functie via keuken@tantekoosje.nl of gebruik het sollicitatieformulier

    Upload een CV