Tante Koosje is een dynamisch bedrijf wat al 23 jaar druk bezocht wordt. Met de formule “huiskamer restaurant” trekken wij bijna alle soorten gasten. De uitdaging ligt dan ook in het samenstellen van een kaart, rekening houdend met deze diversiteit, seizoenen en de vraag. Door ons jonge, empathische en opgeleide team kom je in een warm nest van mensen die honkvast en gemotiveerd zijn.

Wij bieden:

– Een 38 urige werkweek in 4 dagen
– Minimaal 2 weekenddagen per maand vrij
– Een steady keukenteam met kennis en opleiding
– Een platte hiërarchie mbt arbeidsvoorwaarden en behandeling
– Werken met dagelijks verse producten
– Een zeer fijn, warm team wat graag een drankje met elkaar drinkt
– Diensten die nooit later dan 22:00 uur ten einde zijn

Wij vragen:

– Een sous chef met (min 2 jaar) ervaring
– Iemand die op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt
– Inspiratie en ideeën voor de menukaarten inbrengen (wissel om de 3 maanden)
– Rechterhand en volledige ondersteuning van de chef kan zijn. Het zelfstandig trekken van de kar
– Iemand die, samen met de bedrijfsleiding het concept uit kan dragen, de kwaliteit vast kan houden en verbeteren

Voel jij je aangetrokken door deze vacature? Stuur mij dan een mailtje. nina@tantekoosje.nl

Wie weet tot gauw!